Avoinna ma–pe klo 7.30 – 16.00 sekä sopimuksen mukaan. ⎪  (02) 274 9222Piispanristi Kaarina

Laadukkaita painotuotteita jo vuodesta 1981

Painolan tarina

Olipa kerran 33-vuotias nuorimies, joka oli hankkinut työkokemusta kirjapainoalalta. Vuonna 1982 hän aloitti kirjapainoyrityksen Littoisissa Ainola-tilan piharakennuksessa.

Painolan (virallisesti T. Nieminen Oy) värimestarilla Taisto Niemisellä oli alussa käytössään vain yksi vanha painokone, jolla hän painoi yöt ja jota hän korjasi päivät. Paperivarastona toimi tuolloin autotalli.

Eräänä päivänä painokoneita oli jo kolme ja vuonna 1985 yritys muutti Piispanristille. Taisto palkkasi tuolloin myös ensimmäisen työntekijän. Painola on kasvanut yrityksenä omaan tahtiinsa ja työllistää tällä hetkellä 14 henkeä. “Palvelumme uskollisia käyttäjiä on yli 30 vuoden takaa, mutta myös uudet asiakkaat ovat löytäneet joukolla Painolaan – hyvä sana kiertää” myhäilee Taisto.

Painolan konekanta on monipuolinen ja nykyaikainen. Investointitahtimme on tiheä ja pitää meidät kehityksen kärjessä. Viimeistelyosastomme on alueen monipuolisin. Meiltä luonnistuu mm. stanssaus eli muotoonleikkaus, preeglaus, perforointi, laminoinnit, erilaiset taitot, vihot, kirjat jne.

Painotalo Painolassa on säilynyt välitön ilmapiiri ja asiakas voi asioida juuri sen työntekijän kanssa, joka työn hoitaa. “Iloisuus ja välittömyys houkuttelevat asiakkaita usein vain vaihtamaan kuulumisia” hymyilee Taisto.

Tarina jatkuu

Ryhmäkuvassa ja juhlatunnelmissa Johanna Saarinen, Janne Nieminen ja heidän isänsä Taisto Nieminen

Tarinassa ei näy loppua sillä Taiston tytär Johanna Saarinen aloitti Painolan toimitusjohtajana 1.1.2014 ja poika Janne Nieminen osaa tuotannon koukerot.

Sukupolvenvaihdos on siis pitkällä ja Painolan menestystarina jatkuu, toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Tilaa Painolan uutiskirje!

Haluatko lukea tuoreimmat uutiset, vinkit ja tiedotteet?

Turhaan emme häiritse eikä liian usein. Voit myös lopettaa tilauksen kun haluat.

Skip to content