Skip to main content

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme sinulle logon, esitteen, roll upin tai koko yritysilmeen. Laskutus on tuntiperusteinen ja tunnit voi määritellä etukäteen. Suosittelemme pyytämään suunnittelukohteelle aika-arvioita.

Osoitteistopoiminnat

Osta osoitteita hankkiaksesi uusia asiakkaita. Kuluttajien osoitteita voi poimia mm. seuraavin kriteerein: asuinpaikka, ikä, sukupuoli, äidinkieli, sosioekonominen asema, talouden koko ja lapset, rakennuksen ikä ja tyyppi, rakennuksen LVI, rakennuslupa jne.

Tavoita taloudet yrityksesi vaikutusalueelta alueellisella mainosjakelulla. Alueen voit kohdentaa postinumerolla.

Pidä huoli nykyisistä asiakkaistasi lähettämällä heille muistettavia, erottuvia viestejä. Tee oma osoitepoimintasi reskontraohjelmastasi tai CRM:stäsi. Me autamme osoitteistuksessa.

Osoitteistus ja postimerkinnät

Haluatko viestisi näyttävän ammattilaisen tekemältä? Enää ei kannata tarroittaa osoitteita ja liimailla postimerkkejä. Me hoidamme sekä muuttuvan tiedon tulostuksen eli osoitteistuksen sekä postimaksumerkinnät. Osaamme suositella myös kustannustehokkaampia vaihtoehtoja perinteisen 1. lk ja 2. lk vaihtoehtojen lisäksi.

Kuoritus ja pakkaus

Sisältääkö lähetyksesi useamman osan? Ei hätää – me kuoritamme viestisi ja pakkaamme lähetykset ohjeidesi mukaan!

Toimitus perille

Oma kuljetuskalustomme liikkuu päivittäin Turun talousalueella. Toimitamme tuotteesi vaikka työpöytäsi ääreen. Kerro meille mielellään jo tilausvaiheessa, haluatko tuotteellesi toimituksen vai oletko innokas noutamaan sen itse toimitiloistamme Piispanristiltä.

Koulutus

Tutustu ilmaisiin koulutuksiimme täällä »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kysy lisätietoja
Tilaa paperimalli
Pyydä tarjous